TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-24-2016, 02:16 PM   #9901
HarperVision
TiVo's Italian Cuz!
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Paradise (On Earth Anyway)
Posts: 4,504
Quote:
Originally Posted by Aero 1 View Post
we basically did that for two or out TV locations. you should get a HDhomerun, i assume you have cable so get the PRIME, get a cable card for it and buy the Channels app on the apple tv. you will now get live tv on the apple tv with pause, rewind, etc. it works great.
Any updates on when the Channels app will get DVR capabilities?

__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is online now   Reply With Quote
Old 07-24-2016, 02:24 PM   #9902
innocentfreak
Registered User
 
Join Date: Aug 2001
Location: Florida
Posts: 8,894
I know I used to be able to do it, but I can't for the life of me find the option to show the status of PyTiVo transfers.

According to the Wiki
Quote:
The File menu contains an entry called Show pending pyTivo pushes which you can use to check on pending pyTivo pushes that have not yet started or completed.

First click on the TiVo tab name which is the destination of your pushes and then choose this menu item. kmttg will query the mind.tivo.com server and any pending pushes will be listed in a dialog table from which you can also select queued entries to cancel.
This isn't in my version unless I am doing it wrong. I selected the tab with the TiVo I want to check and went to File. It still doesn't show. I also tried selecting the TiVo under remote and it doesn't show.

What am I missing? My settings include my TiVo login details.

__________________
1 - TiVo Roamio Pro
2 - TiVo Premiere XL

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
innocentfreak is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2016, 03:25 PM   #9903
Aero 1
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 535
Quote:
Originally Posted by HarperVision View Post
Any updates on when the Channels app will get DVR capabilities?
no idea. last time i visited the forums a month ago he said everything was on hiatus because he just had a baby. havent been there since but i noticed a few tweets from them lately. maybe he is ramping up now.

__________________
TiVo Roamio | 3 TiVo Mini's | TiVo Stream

OTA | Netflix | Hulu+ | Amazon Prime | MLB.tv -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Aero 1 is offline   Reply With Quote
Thanks For This Post:
Old 07-24-2016, 03:27 PM   #9904
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 10,822
Quote:
Originally Posted by innocentfreak View Post
What am I missing? My settings include my TiVo login details.
If you provide tivo.com username and password under config--TiVos tab and you restart kmttg you should see the menu item show up.

__________________
Roamio Pro, Elite, Premiere
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 10:16 PM   #9905
Bytez
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: NYC
Posts: 285
Using the latest 2.1u and it's not showing any of the recorded programs when I click on refresh. I double checked the MAK. Never had any issues with previous versions. Is there a known bug with a certain Java version? It is on Version 8 Update 101, didn't mess with any of the default settings.

__________________
Roamio Plus | NYC | Verizon FiOS
Bytez is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 10:50 PM   #9906
tivoyahoo
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 381
Quote:
Originally Posted by Bytez View Post
Using the latest 2.1u and it's not showing any of the recorded programs when I click on refresh. I double checked the MAK. Never had any issues with previous versions. Is there a known bug with a certain Java version? It is on Version 8 Update 101, didn't mess with any of the default settings.
is it timing out? sounds similar to post #9988-9990 of this same thread:
http://tivocommunity.com/tivo-vb/sho...2#post10937422

tivoyahoo is online now   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 11:07 PM   #9907
Bytez
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: NYC
Posts: 285
Quote:
Originally Posted by tivoyahoo View Post
is it timing out? sounds similar to post #9988-9990 of this same thread:
http://tivocommunity.com/tivo-vb/sho...2#post10937422
No, it does not show any messages on the bottom part of the app.

__________________
Roamio Plus | NYC | Verizon FiOS
Bytez is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 11:11 PM   #9908
murgatroyd
Don't stop believin'
 
murgatroyd's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Berkeley CA
Posts: 25,394
I seem to be two Java Updates away from current at the moment.

Belarc Advisor says I'm missing:

Quote:
CpuJul2016-2881720 Critical Oracle Java SE Critical Patch Update for Java 8.0.600.60 32-bit

CpuJul2016-2881720 Critical Oracle Java SE Critical Patch Update for Java 8.0.910.14 32-bit
Do these play nicely with kmttg v2.1u? If so, I'll get that patched ASAP.

__________________
"The capacity of human beings to disappoint me is never ending." -- Ereth
murgatroyd is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 11:14 PM   #9909
Bytez
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: NYC
Posts: 285
Quote:
Originally Posted by Bytez View Post
No, it does not show any messages on the bottom part of the app.
Ok, I had to manually add the Tivo with the IP and now it is working. It couldn't auto detect like on the previous versions.

__________________
Roamio Plus | NYC | Verizon FiOS
Bytez is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 11:31 PM   #9910
tivoyahoo
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 381
Quote:
Originally Posted by Bytez View Post
Ok, I had to manually add the Tivo with the IP and now it is working. It couldn't auto detect like on the previous versions.
It'll auto detect so if you have dynamic ip, not fixed, it'll find them even when the ip address changes. just sometimes closing and reopening kmttg does the trick I've found. but entering the ip works too.

tivoyahoo is online now   Reply With Quote
Old 07-26-2016, 07:59 AM   #9911
lew
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 3,774
issues with atomic pasley

Every so often I'll get an atomic pasley error. Frequently the result is a corrupt video file. I previously "solved" the problem by renaming atomic parsely so that step is always skipped. An upgrade to tools reversed that "fix". Error message follows. Any ideas before I restore my "fix". Encoding was done by VRD.


Quote:
AtomicParsley failed (exit code: -1073741819 ) - check command: C:\kmttg\AtomicParsley\AtomicParsley.exe "G:\TVSHOWS\outcast\Outcast - From the Shadows It Watches 0006.mp4" --overWrite --stik "TV Show" --title "From the Shadows It Watches" --grouping Drama --year 2016-07-15T00:00:00Z --description "Rev. Anderson finds his powers severely tested; Patricia reaches out to Kyle; Sidney issues a warning. " --longdesc "Rev. Anderson finds his powers severely tested; Patricia reaches out to Kyle; Sidney issues a warning. " --contentRating TV-MA --hdvideo true --TVShowName Outcast --artist Outcast --albumArtist Outcast --TVEpisode 006 --TVEpisodeNum 06 --tracknum 006 --TVSeasonNum 0 --album "Outcast, Season 0" --TVNetwork MAXHD -d 1/1

lew is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2016, 08:13 AM   #9912
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 10,822
Quote:
Originally Posted by lew View Post
Every so often I'll get an atomic pasley error. Frequently the result is a corrupt video file. I previously "solved" the problem by renaming atomic parsely so that step is always skipped. An upgrade to tools reversed that "fix". Error message follows. Any ideas before I restore my "fix". Encoding was done by VRD.
Don't see anything wrong with the call to atomicparsley, so must be something atomicparsley is not handling properly with the VRD encoded video. If you want to try and fix it perhaps look for a more recent version of atomicparsley, else as you already did before, rename the "AtomicParsley" folder to something else to disable the task.

__________________
Roamio Pro, Elite, Premiere
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2016, 08:56 AM   #9913
mlippert
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Location: Massachusetts
Posts: 58
Moyekj, I just noticed you had been adding some sort options. I've been meaning to ask this for a while.

Jobs are basically run in the order they are added to the list. If you sort the jobs list by clicking on one of the headers, there is no way to sort them back into the original order, although they will still be run in that order.

Could you add some way (a column w/ a job # as the last column perhaps) to get the jobs back into the order they were added to the list?

Sometimes I'm dancing on the fine line of available disk space and need to be able to look at the list and know which download is going to start when the current one finishes.

Sorting the jobs list is handy, but currently I just try to be super careful where I click so I don't accidentally sort the list and lose the job order.

Thanks!

mlippert is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2016, 11:04 AM   #9914
elprice7345
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Houston, TX
Posts: 115
Quote:
Originally Posted by elprice7345 View Post
Would it be possible to add the same sort as TiVo capability to the To Do list table or for that matter to any applicable table in kmttg?

The TDL is my next priority, but I think the capability could be useful in other tabs, e.g., Files, Search, Deleted, etc.
@moyekj - Any chance of implementing this?

__________________
Bolt x2 (Ethernet)
Premiere (MoCA bridge)
Comcast
Windows 10 x64
elprice7345 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2016, 09:20 PM   #9915
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 10,822
Quote:
Originally Posted by elprice7345 View Post
@moyekj - Any chance of implementing this?
Looked at it briefly and determined it's not a trivial addition by any means, so perhaps time permitting I may dig in some more into it.

__________________
Roamio Pro, Elite, Premiere
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Thanks For This Post:
Old 07-26-2016, 09:28 PM   #9916
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 7,529
Quote:
Originally Posted by moyekj View Post
Looked at it briefly and determined it's not a trivial addition by any means
Tru dat.

__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 04:36 PM   #9917
elprice7345
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Houston, TX
Posts: 115
Quote:
Originally Posted by moyekj View Post
Looked at it briefly and determined it's not a trivial addition by any means, so perhaps time permitting I may dig in some more into it.
No worries @moyekj! File it away on the wish list.

Thanks again for all of your hard work on a great program!

__________________
Bolt x2 (Ethernet)
Premiere (MoCA bridge)
Comcast
Windows 10 x64
elprice7345 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2016 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.
Page generated in 0.24052691 seconds (42.21% PHP - 57.79% MySQL) with 19 queries